Nyári munka Balatonon

Nyári munka Balatonon Alsóörsön , strandi büfébe , egész nyárra , 1 lány és 1 fiú alkalmazottat keresünk. Részletek megbeszélése : telefonon.

Nyári szezonális munka

Nyári szezon munkára keresünk eladó, pultos, konyhai kisegítő munkatársakat! Jelentkezni az alábbi e-mail címen fényképes önéletrajzzal lehet!

Eladót keresek vendéglátói tapasztalattal pincészetbe (nyári munka)

Eladót keresek vendéglátói tapasztalattal pincészetbe (nyári munka) Balatonlellén, pincészet vendéglátórészébe keresek a nyári szezonra, alapszintű vendéglátói érzékkel bíró eladót/borkóstoltatót. Feladatok: Pincei hidegtálak, sajttálak készítése, borértékesítés, borkóstoltatás. Német, angol nyelvtudás előny.

Szezonális munkalehetőség Siófokon! 2015 Nyár!

Szezonális munkalehetőség Siófokon! 2015 Nyár! Pultosokat és Konyhai személyzetet keresünk Siófok legforgalmasabb helyére, 2015 május végétől - szeptemberig, 0-24 óráig nyitva tartó büfébe! Te vagy a mi emberünk ha; -Elmúltál 18 éves -Szeretnél egy szuper csapat része lenni -Mosolygós és vidám személyiség vagy -Szereted és szenvedélyed a vendéglátás -Szereted a folyamatos pörgést, és nagy munkabírással rendelkezel -Kommunikációs képességed kiváló -Jól beszélsz németül és/vagy angolul -Rendelkezel a kívánt pozícióban tapasztalattal (ELŐNYT JELENT!) -Megbízható és talpraesett vagy -Képes vagy önállóan dolgozni -Igényes vagy magadra és munkakörnyezetedre Szállást nem tudunk biztosítani!!! (ezer forintos napi ártól már lehet találni) Jelentkezés fényképes önéletrajzzal e-mailben lehetséges!

3 fő segédmunkást Balatonra szerdai kezdéssel hosszútávra felveszek!

3 fő segédmunkást Balatonra szerdai kezdéssel hosszútávra felveszek! Utazás megoldott!

Konyhai kisegítő, Balaton északi part-Zánka

Konyhai kisegítő, Balaton északi part-Zánka Budapesti székhellyel rendelkező, országos lefedettségű magyar tulajdonú szállodalánc Konyhai kisegítőt keres Zánkára. Főbb feladatok: •A nyersanyagok szakosított helyiségben való előkésítése, a kívánt módon történő mosása, tisztítása, aprítása, és más konyhatechnikai eljárással történő feldolgozása. •A konyhai edényzet, valamint a fogyóeszközök, gépek és berendezések tisztítása, a konyha általános takarítása. Elvárások: •8 általános iskolai végzettség •munkabírás, terhelhetőség •fizikai állóképesség •képesség csapatmunkára •Előnyt jelenthet: Nagyüzemi konyhán szerzett tapasztalat. Amit kínálunk: kedvező munkabér •teljes munkaidős állás •bejelentett munka •cafeteria rendszer keretében biztosított fix béren kívüli juttatás •védőruha •kedvezményes szállás- és étkezési lehetőség Foglalkoztatás időtartama: •Határozott idő: 2015.06.01-2015.08.31. Munkavégzés helye: •Zánka Jelentkezés: Fényképes önéletrajzzal, nettó fizetési igény megjelöléssel, tárgy mezőben „Konyhai kisegítő-ZT” kóddal a megadott e-mail címen.

Sofőr Bicikli Taxira Balaton Jó kereseti lehetőség

Sofőr Bicikli Taxira Balaton Jó kereseti lehetőség A munka leírása Bicikli Taxis. Azoknak ajánlom akik nyáron szezonális munkában szeretnének a Balatonon dolgozni egy kötetlen munkakörben. A bicikliket a sofőrök bérlik 8 órára vagy egész napra. 8 órai munkavégzés esetén lehetőség van 11 órától 19 óráig valamint 19 órától reggel 5 óráig bár ez már nem nyolc óra.Minden megkeresett forint a tiéd nekünk csak a bérleti díjat kell heti szinten fizetni. 4000 Ft/8 óra a bérlés díja amiről számlát adunk.Tapasztalat alapján ennek többszörösét lehet keresni. Ha beszélsz nyelveket az számodra előnyös. Ez egy kellemes időtöltés pénzkeresettel egybekötve.

Animátorok! Jön a nyári szezon!

Legyen meg már a télen a legjobban fizető pozíciód a nyárra! A nyári szezon a mediterrán hotelekben május 1-el kezdődik! Jelentkezz, gyere el az állásinterjú napjainkra februártól áprilisig és válogass a legjobb lehetőségek között: Spanyolország, Görögország, Ciprus… Minden animátori pozíciónál a szállást a hotel biztosítja, az ellátásról is a szálloda gondoskodik. Ezen felül minimum havi 550 - 800 Eurót tehetsz félre vagy bulizhatsz el, mert másra szinte nem kell költened. A feladat a szállodai animátori programszervezés: sportprogramok, játékok a strandon, a medencében és a hotelben, este show műsor. Nincs közvetítői díj, programdíj vagy bármi más! 10 éve elkötelezetten keressük a legjobb animátori álláslehetőségeket jelentkezőinknek! JELENTKEZÉS 1 perc alatt a honlapunkon! Honlapunk címét a hirdetési felhasználónévből olvashatod!

Legyen Menő Munkád a Nyáron a Tengerparton!

Legyen Menő Munkád a Nyáron a Tengerparton! A honlapunkon elolvashatod azok fényképes élménybeszámolóit, akik már kipróbálták ezt a nyári kalandot és fél évet töltöttek egy mediterrán szálloda csapatában! Ne hagyd ki idén ezt a nyári munkát és vágj bele valami újba, amit nem fogsz megbánni! Fél év napsütés és nyár, rengeteg buli és új barátság, fiatal pörgős munkatársak a világ minden tájáról, fizetett szállás és teljes szállodai ellátás és olyan tapasztalat, amit mindig tudsz majd kamatoztatni az életben! Gyere és csatlakozz egy mediterrán felsőkategóriás szálloda programszervező csapatához és legyél szállodai animátor Spanyolországban, Görögországban vagy Ciprus mesés szigetén! Olvasd el az élménybeszámolókat a honlapunkon és jelentkezz egy perc alatt online! HONLAPUNK CÍMÉT a hirdetési felhasználónévből olvashatod itt az OLX-en! És ha nem hiszed el, akkor gyere el az állásinterjú napunkra februárban, márciusban vagy áprilisban!

Pedagógusokat keresünk nyári táboroztatásra ,szervezésre

Pedagógusokat keresünk nyári táboroztatásra ,szervezésre Balatonakarattyai üdülőházba keresünk pedagógusokat, akik saját iskolájukból szerveznének csoportokat és vállalják a táboroztatást is .Lehet egy hét vagy akár egész nyár is. A házban 20-22 gyerek és 2 kísérő számára van hely. Heti 40000 ft/ kísérő a tisztelet díj. Gyerekeknek ki lehet hozni egy hetet étkezéssel, strandbelépővel, vonatjeggyel együtt kb.28000 ft-ból. Részleteket megbeszéljük telefonon.

Masszázs munka nem csak nyárra, kiemelkedő keresettel

Masszázs munka nem csak nyárra, kiemelkedő keresettel Biztos megélhetést és kiemelkedően jól fizető munkát szeretnél? Esetleg nem csak nyárra? Exclusive belvárosi bejáratott masszázs szalon felvételt hirdet relaxáló masszázs munkakörre! Bejelentett munka! Feltételek: - min. 18. életév - siker és pénz orientáció - bírd a pörgést - legyél önmagadra és környezetedre igényes, ápolt, csinos és megbízható Amit kínálunk -kiemelkedő kereset, biztos anyagi háttér egész nyárra vagy továbbra is - plusz költségek nincsenek - fiatal csapat - kellemes légkör - visszajáró/már meglévő vendégkör - ingyenes betanítás amennyiben szükséges Telefonszámmal és fényképpel ellátott rövid bemutatkozásokat várunk!

Nyári diákmunka

Nyári diákmunka Békéscsabán! Nyári időszakra keresünk diáklányokat Strandbüfébe. Feladat: vevők kiszolgálása, ételek elkészítése A feladat elvégzéséhez elvárás némi konyhai tapasztalat. Bérezés: bruttó 604 Ft/óra Jelentkezés fényképes önéletrajzzal üzenetben.

Nyári állás / Siófok /

Nyári állás / Siófok / Siófokra a Petőfi sétányra keresünk palacsinta bárba ( guru stìlusú) igényes megjelenésű lányokat! Júniustól augusztus végéig . Szállást nem tudunk biztosítani ! Jelentkezni fényképes önéletrajzal az email cimen lehet!

Pultos-felszolgálót keresünk nyári szezonra

Pultos-felszolgálót keresünk nyári szezonra Az M7-es autópálya melletti kis étterem keresi megbízható pultosát-felszolgálóját. (nő-férfi) Legalább 1 éves felszolgálói tapasztalata legyen, talpraesett, segítőkész és beszéljen legalább 1 idegennyelven,de az sem baj,ha nem beszél. Fényképes önéletrajzzal lehet jelentkezni. Mivel ez az autópálya mellett van,így NEM TUD "NYARALNI". Balatonszabadi pihenőhelynél található! Szállás,ellátás biztosítva. Betanulás is megoldott!

Szerkezetlakatosokat keresek balaton tapolai munkahelyre

Szerkezetlakatosokat keresek Balaton tapolai munkahelyre Tapolcai munkahelyre rajzról önálloan dolgozni tudó szerkezetlakatosokat keresek kiemelt bérezéssel 1200 ft netto órabér,szállást biztositom.Munkaidő H-P 06,00-16,30,Szo 06,00-15,30.Proba munkára jelentkezés minél hamarabb!

Alsóörs Nyári munka lehetőség Nyugdíjas Hölgynek is !

Alsóörs Nyári munka lehetőség Nyugdíjas Hölgynek is ! Nyári szezonra keresünk (2 fő) személyzetet Alsóörsi strand büfébe!Feladatkör,konyhai teendők ellátása,hamburger, hot-dog,saláták készítése,pultos teendők,lángos készítés előnyt jelent. Elvárás:Gyors,precíz,pontos,munkájára igényes. Várom nyugdíjas Hölgyek jelentkezését CSAK lángos sütéshez! Jelentkezés fényképes önéletrajzzal.

Munkát Nyárra MOST

Munkát Nyárra MOST Munkalehetőség április végétől, május legelejétől mediterrán szállodákban 6 hónapra, a nyári szezonra! Görög, spanyol és ciprusi szállodákba keresünk fiatalos, nyelveket beszélő, pörgős és talpraesett jelentkezőket, hogy a hotelek napi programjainak házigazdái, szervezői és vezetői legyenek. Napközben sportesemények, játékok zajlanak a szállodában, este pedig a programszervező csapat összeáll az esti showműsorhoz. Fizetett szállás, szállodai ellátás és havi fizetés tartozik a munkához (havi min. 170.000 HUF). Fényképes élménybeszámolókat és az ONLINE JELENTKEZÉSI lapot a honlapunkon találod, ott tudsz jelentkezni és többet olvasni a munkáról! Honlapunk címét a hirdetési felhasználónévből olvashatod itt jobbra!

Nyári időszakos munkák Balatonaligán

Nyári időszakos munkák Balatonaligán Az Accent Hotels csapata 2015. június - július - augusztus hónapokra balatonaligai munkavégzéssel munkatársakat keres az alábbi munkakörökre: - szállodai recepciós, - szobaasszony, - éttermi dolgozó, - büfés (strandon). Diákok jelentkezését is várjuk! A környékbeli lakosok minden munkakörben előnyt élveznek. Jelentkezés: az önéletrajzokat emailben várjuk, "NYÁRI MUNKAVÉGZÉS BALATONALIGÁN" tárggyal. Kérjük, levelében mindenképpen tüntesse fel, hogy melyik pozíciót kívánja megpályázni!

Uszodamester diákokat keresünk nyári munkára

Uszodamesteri munkára keresünk nappali tagozatos diákokat! Elvárás: - uszodamesteri végzettség - 18. életév betöltése - nappali tagozatos hallgatói jogviszony - uszodamesteri tapasztalat Jelentkezni fényképes önéletrajzzal és uszodamesteri vizsga bizonyítvány másolatának elküldésével lehetséges!

Nyári munka Balatonon

Nyári munka Balatonon Alsóörsön , strandi büfébe , egész nyárra , 1 lány és 1 fiú alkalmazottat keresünk. Részletek megbeszélése : telefonon.

Szezonális munkalehetőség Siófokon! 2015 Nyár!

Pultosokat és Konyhai személyzetet keresünk Siófok legforgalmasabb helyére, 2015 május végétől - szeptemberig, 0-24 óráig nyitva tartó büfébe! Te vagy a mi emberünk ha; -Elmúltál 18 éves -Szeretnél egy szuper csapat része lenni -Mosolygós és vidám személyiség vagy -Szereted és szenvedélyed a vendéglátás -Szereted a folyamatos pörgést, és nagy munkabírással rendelkezel -Kommunikációs képességed kiváló -Jól beszélsz németül és/vagy angolul -Rendelkezel a kívánt pozícióban tapasztalattal (ELŐNYT JELENT!) -Megbízható és talpraesett vagy -Képes vagy önállóan dolgozni -Igényes vagy magadra és munkakörnyezetedre Szállást nem tudunk biztosítani!!! (ezer forintos napi ártól már lehet találni) Jelentkezés fényképes önéletrajzzal e-mailben lehetséges! Szezonális munkalehetőség Siófokon! 2015 Nyár!

Anyagmozgató (Somogy megye-Balaton déli part)

Somogy megyében, a Balaton déli partján elhelyezkedő termelő partnervállalatunk részére keresünk munkatársat anyagmozgató pozícióba. Anyagmozgató Ref. 953 Elvárások: Érvényes targoncavezetői engedély (könnyű vagy nehézgépkezelői bizonyítvány) Darukezelői vizsga (Híddaru) Minimum 8 általános iskolai végzettség Kézi és gépi anyagmozgatás Több műszakos munkarend vállalása Precíz, önálló munkavégzés Feladatok: Alkatrészek, késztermékek átvétele és kiadása Raktári terület tisztán tartása Gépi és kézi anyagmozgatás Amit Megbízónk ajánl: Kiemelt alapbér+műszakpótlékok Stabil hátterű német vállalat Új építésű, modern, biztonságos munkakörnyezet Hosszú távú munkalehetőség, határozatlan idejű szerződés Egyéb: Munkavégzés helye: Balaton déli part-Somogy megye Munkakezdés ideje: Azonnal Jelentkezés módja: Ha álláshirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a ,,kapcsolatfelvétel a hirdetővel,, menüpontban, és csatolja fényképes önéletrajzát.

Gyerektáborba nevelőnőket keresek Balaton

Gyerektáborba Balaton felvidékre , Balatonalmádi ,Balatonfüred nevelőnőket keresek. Szakmai gyakorlat szükséges.Egész nyárra, kellemes igényes nyári gyerektáborba. Programok lebonyolítása ,gyermek felügyelet.

Felszolgáló, Balaton északi part

Felszolgáló, Balaton északi part Budapesti székhellyel rendelkező, országos lefedettségű magyar tulajdonú szállodalánc Felszolgálót keres a Balaton északi partjára Főbb feladatok: •A vendéglátás értékesítés munkaterület és a szükséges eszközök előkészítése, az asztalok szakszerűen megterítése. •Fogadja a vendégeket, ételeket és italokat ajánl, szolgál fel, értékesít. •A vendégtér rendjének, tisztaságának elvárt színvonalon tartása. Elvárások: •középfokú szakirányú vendéglátó ipari végzettség •legalább 2 év szakmai tapasztalat •munkabírás, terhelhetőség •jó kommunikációs képesség •pontos, igényes munkavégzés •tiszta, ápolt megjelenés Amit kínálunk: •kedvező munkabér •teljes munkaidős állás •bejelentett munka •cafeteria rendszer keretében biztosított fix béren kívüli juttatás •kedvezményes szállás- és étkezési lehetőség Foglalkoztatás időtartama: •Határozott idő: 2015.05.01.-2015.09.30. Munkavégzés helye: •Balaton északi partja Jelentkezés: Fényképes önéletrajzzal, nettó fizetési igény megjelöléssel, tárgy mezőben „Felszolgáló-ZT” kóddal a megadott e-mail címen.

Szobalány, Balaton északi part

Szobalány, Balaton északi part Budapesti székhellyel rendelkező, országos lefedettségű magyar tulajdonú szállodalánc Szobalányt keres a Balaton északi partjára Főbb feladatok: •A szállodai és tábori szobák belső és külső tereit tartja tisztán és rendben. Felülettisztítást, portalanítás, fertőtlenítést, ipari jellegű takarítási munkákat végez kézzel vagy géppel. Elvárások: •alapfokú iskolai végzettség •tisztítószerek alkalmazásának ismerete •pontos, igényes munkavégzés •udvariasság, segítőkész viselkedés •ápoltság, higiénia Amit kínálunk: •kedvező munkabér •teljes munkaidős állás •bejelentett munka •cafeteria rendszer keretében biztosított fix béren kívüli juttatás •kedvezményes szállás- és étkezési lehetőség Foglalkoztatás időtartama: •Határozott idő: 2015.05.01.-2015.09.30. Munkavégzés helye: •Balaton északi partja Jelentkezés: Fényképes önéletrajzzal, nettó fizetési igény megjelöléssel, tárgy mezőben „Szobalány-ZT” kóddal a megadott e-mail címen

Szakács, Balaton déli part

Szakács, Balaton déli part Budapesti székhellyel rendelkező, országos lefedettségű, magyar tulajdonú szállodalánc SZAKÁCS pozícióban munkavállalókat keres a Balaton déli partjára Feladatok: Ételek minőségi elkészítése az anyaghányad és receptúra szerint, a konyhafőnök irányításával. Elvárások: középfokú szakirányú (szakács) végzettség, több éves szakmai tapasztalat előny HACCP ismeret pontos, igényes munkavégzés csapatmunka szeretete Előny: több éves szakmai tapasztalat Amit kínálunk: • kedvező munkabér • teljes munkaidős állás • bejelentett munka • cafeteria rendszer keretében biztosított fix béren kívüli juttatás • kedvezményes szállás- és étkezési lehetőség Foglalkoztatás időtartama: • Határozott idő: 2015.04.01.-2015.12.31. Munkavégzés helye Balaton déli part Jelentkezés: Fényképes önéletrajzzal, nettó fizetési igény megjelöléssel, tárgy mezőben SF - FELSZOLGÁLÓ névvel a megadott email címen.

Bentlaáasos állás Balaton északi partján kis szállodában

Bentlakásos állás Balaton északi partján kis szállodában A munka sokrétű. Értelmes, keményen dolgozni tudó, utasításokat teljesíteni képes, de adott esetben önállóan, aktívan résztvevő joly jokert keresek, aki nem riad meg a fizikai ill. szellemi munkától. Nyelvtudás, számítógépes ismeretek, vendéglátói gyakorlat előny, de nem feltétel, minden megtanulható alkalmas embernek. Csak olyanok keressenek, akik nem állni,(állás) hanem haladni, dolgozni akarnak, és tisztában vannak az üzlet alapvető törvényével, miszerint csak azt tudjuk szétosztani, amit megtermeltünk. Megfelelés esetén hosszútávú karrier

Szakács, Balaton északi part

Budapesti székhellyel rendelkező, országos lefedettségű magyar tulajdonú szállodalánc Szakácsot keres a Balaton északi partjára Főbb feladatok: •Az ételek anyaghányad, receptúra, és technológiai előírások szakosítottság szerinti előkészítése. •A konyhafőnök irányítása és ellenőrzése mellett elkészíti a napi étlapon szereplő ételsorokat. •Munkaterület, hűtőterek, raktárak és munkaeszközök tisztán tartása. •A konyhai kisegítők munkájának ellenőrzése. •A konyhán az előkészítés, főzés, tálalás során a munkaszerzésben való részvétel. Elvárások: •szakács végzettség •legalább 3 év szakmai tapasztalat •munkabírás, terhelhetőség •fizikai állóképesség •pontos, igényes munkavégzés •képesség csapatmunkára Előnyt jelenthet: •Nagyüzemi konyhán szerzett tapasztalat. Amit kínálunk: •kedvező munkabér •teljes munkaidős állás •bejelentett munka •cafeteria rendszer keretében biztosított fix béren kívüli juttatás •védőruha •kedvezményes szállás-és étkezési lehetőség Foglalkoztatás időtartama: •Határozott idő: 2015.05.01.-2015.09.30. Munkavégzés helye: •Balaton északi partja Jelentkezés: Fényképes önéletrajzzal, nettó fizetési igény megjelöléssel, tárgy mezőben „Szakács-ZT” kóddal a megadott e-mail címen.

Balaton déli partján. Pénzintézetbe, fegyveres helyettes őrt.

Keresek autóval ,érvényes papírokkal,fegyvervizsgával rendelkező biztonsági őrt. Balaton déli partján lévő pénzintézetekben helyettesítőnek. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal.

Balaton déli partján felszolgálót keresünk

Balaton déli partján egész évben üzemelő, Wellness szállodába keresünk gyakorlattal rendelkező, szakképzett felszolgálót. Jelentkezés fényképes önéletrajzzal.

Bringapark alkalmazott, Balaton északi part

Budapesti székhellyel rendelkező, országos lefedettségű magyar tulajdonú szállodalánc Bringapark alkalmazottat keres a Balaton északi partjára Főbb feladatok: •Biciklik szerelése, javítása •Biciklik rendszeres tisztán tartása •Bicikli alkatrészek árusítása, értékesítése •Bringaparkot igénybe vevő gyermekek felügyelete Elvárások: •műszaki irányú középfokú iskolai végzettség •Előnyt jelent: Elsősegély vizsga. •terhelhetőség •jó kommunikációs képesség •kerékpár szerelésben és javításban szerzett tapasztalat Amit kínálunk: •kedvező munkabér •teljes munkaidős állás •bejelentett munka •cafeteria rendszer keretében biztosított fix béren kívüli juttatás •kedvezményes szállás- és étkezési lehetőség Foglalkoztatás időtartama: •Határozott idő: 2015.05.01.-2015.09.30. Munkavégzés helye: •Balaton északi partja Jelentkezés: Fényképes önéletrajzzal, nettó fizetési igény megjelöléssel, tárgy mezőben „Bringapark alkalmazott-ZT” kóddal a megadott e-mail címen.

Házgondnok, Balaton északi part

Budapesti székhellyel rendelkező, országos lefedettségű magyar tulajdonú szállodalánc Házgondnokot keres a Balaton északi partjára Főbb feladatok: •Fogadja a vendégeket, biztosítja a vendégek részéről felmerülő igények lehetőség szerinti teljesítését. •Ellenőrzi az érkező csoportokat, előkészíti a kulcsokat. •Biztosítja az üdülőházak zavartalan működtetését, az épületek bejárásával ellenőrzi azok biztonságosságát és tisztaságát. Elvárások: •középfokú iskolai végzettség •felhasználói szintű IT ismeretek •hasonló munkakörben szerzett tapasztalat •fizikai állóképesség •megbízhatóság •kiváló szervező és problémamegoldó képesség Amit kínálunk: •kedvező munkabér •teljes munkaidős állás •bejelentett munka •cafeteria rendszer keretében biztosított fix béren kívüli juttatás •kedvezményes szállás- és étkezési lehetőség Foglalkoztatás időtartama: •Határozott idő: 2015.05.01.-2015.09.30. Munkavégzés helye: •Balaton északi partja Jelentkezés: Fényképes önéletrajzzal, nettó fizetési igény megjelöléssel, tárgy mezőben „Házgondnok-ZT” kóddal a megadott e-mail címen.

Konyhai kisegítő, Balaton északi part

Budapesti székhellyel rendelkező, országos lefedettségű magyar tulajdonú szállodalánc Konyhai kisegítőt keres a Balaton északi partjára Főbb feladatok: •A nyersanyagok szakosított helyiségben való előkésítése, a kívánt módon történő mosása, tisztítása, aprítása, és más konyhatechnikai eljárással történő feldolgozása. •A konyhai edényzet, valamint a fogyóeszközök, gépek és berendezések tisztítása, a konyha általános takarítása. Elvárások: •8 általános iskolai végzettség •munkabírás, terhelhetőség •fizikai állóképesség •képesség csapatmunkára •Előnyt jelenthet: Nagyüzemi konyhán szerzett tapasztalat. Amit kínálunk: kedvező munkabér •teljes munkaidős állás •bejelentett munka •cafeteria rendszer keretében biztosított fix béren kívüli juttatás •védőruha •kedvezményes szállás- és étkezési lehetőség Foglalkoztatás időtartama: •Határozott idő: 2015.05.15.-2015.08.31. Munkavégzés helye: •Balaton északi partja Jelentkezés: Fényképes önéletrajzzal, nettó fizetési igény megjelöléssel, tárgy mezőben „Konyhai kisegítő-ZT” kóddal a megadott e-mail címen.

Recepciós, Balaton északi part

Budapesti székhellyel rendelkező, országos lefedettségű magyar tulajdonú szállodalánc Recepcióst keres a Balaton északi partjára Főbb feladatok: •Vendégek érkezésének előkészítése, foglalások kezelése, szobák beosztása. •Vendégek érkeztetése. •Telefonos és személyes tájékoztatás a szálloda szolgáltatásaira vonatkozóan. •Számlázás. •Egyéb adminisztratív feladatok ellátása. •Alkalmanként háznézések lebonyolítása. Elvárások: •Legalább középfokú végzettség, előny a hasonló munkakörben szerzett tapasztalat. •MS Office magabiztos használata. •Pontos, igényes munkavégzés. •Csapatmunka szeretete. •Jó kommunikációs és empátia készség. •Magabiztos, ugyanakkor udvarias fellépés. •Legalább 2 év szakmai tapasztalat. •Ápolt megjelenés. Előnyt jelent: •HostWare program ismerete. Amit kínálunk: •kedvező munkabér •teljes munkaidős állás •bejelentett munka •cafeteria rendszer keretében biztosított fix béren kívüli juttatás •kedvezményes szállás- és étkezési lehetőség Foglalkoztatás időtartama: •Határozott idő: 2015.05.15.-2015.09.30. Munkavégzés helye: •Balaton északi partja Jelentkezés: Fényképes önéletrajzzal, nettó fizetési igény megjelöléssel, tárgy mezőben „Recepciós-ZT” kóddal a megadott e-mail címen.

Szertáros, Balaton északi part

Budapesti székhellyel rendelkező, országos lefedettségű magyar tulajdonú szállodalánc Szertárost keres a Balaton északi partjára Főbb feladatok: •Sportrendezvényekre szükséges sporteszközök, sportlétesítmények előkészítése és berendezése. •Sportlétesítmények kisebb karbantartási munkáinak elvégzése. •Sportcsarnokban és a fitness teremben való ügyelet biztosítása. Elvárások: •sportos megjelenés •középfokú iskolai végzettség •terhelhetőség •pontos, igényes munkavégzés •rugalmasság •felhasználói szintű IT ismeretek Amit kínálunk: •kedvező munkabér •teljes munkaidős állás •bejelentett munka •cafeteria rendszer keretében biztosított fix béren kívüli juttatás •kedvezményes szállás- és étkezési lehetőség Foglalkoztatás időtartama: •Határozott idő: 2015.05.15.-2015.10.15. Munkavégzés helye: •Balaton északi partja Jelentkezés: Fényképes önéletrajzzal, nettó fizetési igény megjelöléssel, tárgy mezőben „Szertáros-ZT” kóddal a megadott e-mail címen.

Szobaasszony, Balaton déli part

Budapesti székhellyel rendelkező, országos lefedettségű, magyar tulajdonú szállodalánc SZOBAASSZONY pozícióban munkavállalókat keres a Balaton déli partjára Feladatok: A szállodai szobák és vendégterek takarítása és rendben tartása. Elvárások: 8 általános iskolai végzettség pontos, igényes munkavégzés megbízhatóság térbeli tájékozódás udvarias, segítőkész viselkedés kifogástalan megjelenés, ápoltság, higiénia Amit kínálunk: • kedvező munkabér • teljes munkaidős állás • bejelentett munka • cafeteria rendszer keretében biztosított fix béren kívüli juttatás • kedvezményes szállás- és étkezési lehetőség Foglalkoztatás időtartama: • Határozott idő: 2015.04.01.-2015.12.31. Munkavégzés helye: Balaton déli part Jelentkezés: Fényképes önéletrajzzal, nettó fizetési igény megjelöléssel, tárgy mezőben SF- Szobaasszony névvel, a megadott email-címen.

Balaton déli partján szállodai értékesítőt keresünk

Balaton déli partján egész évben üzemelő Wellness szállodába keresünk gyakorlattal rendelkező értékesítőt. Jelentkezés fényképes önéletrajzzal.

Felszolgálókat keresünk Balaton Csopak

Balaton Északi partján Csopakon újrainduló bisztró stílusú étterem keresi fiatalos csapatát. Nem csak szezonmunkára!!!! Gasztronómia és bor iránt elkötelezett angol nyelvtudással rendelkező felszolgálók, pultosok jelentkezését várjuk. WSET végzettség jó ha van :)