Munkalehetőség másodállásban

Munkalehetőség másodállásban Dolgozz kínai egészségmegőrző multi cégnek, és Legyél te saját magad főnöke. Magadnak oszd be az idődet. Azzal foglalkozz, amit szeretsz csinálni. Nem számít honnan jöttél, milyen iskolába jártál, mit dolgoztál eddig. Csak egy dolog számít: Határozd el, hogy változtatni akarsz. Lehetőség rajtad áll!

Kiegészítő munka, másodállás pedagógusoknak, diplomásoknak

Kiegészítő munka, másodállás pedagógusoknak, diplomásoknak Lakás-, és vállalkozói biztosítási és lakástakarékpénztári pénzügyi termékek értékesítésével foglalkozó cég kínál biztos értékesítői pozíciót Neked! Szeretnél egy hálózatát most indító cég értékesítési csapatának tagja lenni? Akkor köztünk a helyed! Értékesítőket keresünk Heves megyében Eger, Füzesabony, Heves, Gyöngyös körzetéből Borsod megyében Mezőkövesd körzetéből Ideális jelölt vagy, ha: • Értékesítői tapasztalattal rendelkezel lakástakarékpénztári, , befektetési, biztosítási területen • Széles körű a kapcsolati rendszered • Céltudatos, elszánt, kitartó vagy • Jó kommunikációs készséged van • Tudsz és szeretsz csapatban dolgozni • Fontosnak tartod a folyamatos önfejlesztést • Képes vagy motiválni másokat Előnyt jelent a kiválasztásnál, ha: • Értékesítési területen dolgozó, 2-10 fős csapatod van • Csapatépítésben és toborzásban jártas vagy • PSZÁF pénzügyi hatósági vizsgával rendelkezel • Saját gépkocsid van Neked kínáljuk: • Magas teljesítményarányos jövedelem • Telefonflotta támogatás • Kiemelkedő karrierrendszer, jövőkép

Részmunka , másodállás

Keresünk női- férfi munkatársakat kereskedelem , környezet védelmi munkák elvégzésére ,részmunka/ mellékállásba

Munkalahatőség másodállásban

Azonnali munkakezdéssel 5000 éves és a 21sz i Egészségmegőrző termékekhez készülékekhez eladót ügyintézőt keresek. Internet használat jó beszédkészség nem hátrány. Hosszútávú, biztos munkaviszony, Folyamatos képzések Tovább lépési lehetőség

Jól jövedelmező tevékenység másodállásban

Jól jövedelmező tevékenység másodállásban Olyan munkatársat keresek (egészségügyi szűrőprogramhoz és értékesítéshez) aki szereti a kihívásokat,önmagára és a munkájára igényes,agilis és jó empátia készséggel rendelkezik. Legyen nyitott az új ismeretekre és azt tudja megosztani másokkal is. Medi-Test Combi 9 labordiagnosztikai vizelet tesztet használunk, plusz egy életmódra vonatkozó felmérést. Elsősorban olyanok jelentkezését várom akik a munkájukban hasznosítanák a programunkat.

Másodállásként is végezhető,jövedelmező, valós tevékenységet ajánlok

Másodállásként is végezhető,jövedelmező, valós tevékenységet ajánlok Magyar tulajdonú független pénzügyi közvetítő cég középvezetőjeként pozitív gondolkodású, nyitott embereket keresek. Amennyiben keresi a helyét, nem elégedett a jelenlegi anyagi körülményeivel, változtatni akar, vagy csak érdeklik a pénzügyek, akkor Önt keresem! Tudok egy lehetőséget, hogy képességeit biztos anyagi háttérre váltsa!! Végzettség: minimum érettségi (bármilyen felsőfokú végzettség előnyt jelent!) Feladatok: ' ' kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás az ügyfelekkel, ' ' igényfelmérés, ' ' konzultáció vezetőkkel, ' ' képzéseken való részvétel. Jelentkezés: fényképes önéletrajzzal

Felvétel 16 éves kortól! FŐ és/vagy másodállás azonnali kezdéssel!

Felvétel 16 éves kortól! FŐ és/vagy másodállás azonnali kezdéssel! Igényes Hölgyek, Urak jelentkezését várjuk minőségi, természetes alapanyagú svéd Oriflame kozmetikumok, vitaminok és teljes körű testápolási termékek katalógusból történő értékesitésére 30 % azonnali árrés-kedvezménnyel! Minden katalógusból eladott terméken 30 % hasznod marad! Nem bejelentett állást, hanem egész évben végezhető munkát kinálok, mely ideális jövedelem kiegészités, másodállás, mely tanulmányok, főállás és nyugdij mellett is végezhető minden kötelezettség nélkül! Online regisztráció, jelképes kiszállitási dijak az ország egész területére! Újaknak 32 ezer Ft összértékű ajándékprogram! Hogy lehet az oriflame szépségápolási termékein keresztül 3 hetente százezreket keresni? Kérd bővebb információmat, és tájékoztatlak a lehetőségekről! amit nyújtunk: -saját időbeosztás, főállás, tanulás, nyugdij és gyes mellett is elkezdhető, nem kell kezdőtőke, nem kell vállalkozói igazolvány, ingyenes tréningek, - betanulás alatt is jövedelem, üzleties hozzáállással folyamatosan növekvő jövedelem, utazások lehetősége, céges motivációs programok, rendszeres képzések, jutalmak, ajándékok! Kérd tájékoztatómat pár órán belül megérkezik! Az Oriflame-nél a munkával elérhető siker valóság, nem ámitás!

Jól jövedelmező másodállás könyvelőknek

Jól jövedelmező másodállás könyvelőknek Pécsett és környékén olyan könyvelőket keresünk akik kis tanulás után másodállásban kiegészítenék a fizetésüket úgy ,hogy a meglévő ügyfélkörüknek ajánlanának költség csökkentő megoldásokat. A kereseti lehetőség az elvégzett munka függvénye és egy idő után passzív állandó jövedelmet is biztosít . Eredményes munka esetén további munkáját modern technikai eszközökkel segítjük és jutalmakkal honoráljuk. Eredményes munkavégzés esetén 7 számjegyű fizetés is elérhető havonta !

Másodállás egyetemistáknak

Másodállás lehetőség egyetemistáknak pénzügyi területen! Jelentkezz, mert: -Ingyenes belső és partneri képzéseken vehetsz részt, -Versenyképes jövedelemre tehetsz szert, -Kötetlen munkaidőben -akár egyetem/főiskola mellett Ami szükséges: -Érettségi bizonyítvány, -Kapcsolatorientáltság, -Csapatmunkában való részvétel, -üzleti megjelenés, -Versenyszellem, -Kitartás -Nyitott, ügyfél orientált gondolkodás Ha érdekel a lehetőség, akkor küld el e-mailben fényképes Önéletrajzod!!

Grafikus, vizuális kommunikáció másodállásban

Grafikus, vizuális kommunikáció másodállásban Szabósági manufaktúránk folyamatos fejlődéséhez keresünk egy talpra esett, határozott kollégát másodállásban egyetemisták, főiskolások, GYES-en lévő kismama előnybe!!! … ha szeretnél részese lenni egy jó csapatnak, és művészeti vezetőként „hajrázva” meg tudod állni a helyed, akkor Téged keresünk! “Tanuld meg a játékszabályokat aztán már csak játszanod kell – persze mindenkinél jobban.” Feladatok, amiben Rád van szükségünk: - Weboldalaink tipográfiai tervezése, grafikák,ilyen volt, ilyen lett fotók készítése webre - Hírlevelek, bannerek, szórólapok, nyomdai anyagok tervezése - látványtervek készítése Veled szemben támasztott alapvető elvárások, kompetenciák: - Photoshop, Coreldraw, Adobe Illustrator haladó szintű használata - min. 3-5 éves szakmai tapasztalat - kreativitás - kiváló írásbeli és szóbeli kifejező készség …és amitől nálunk a legjobb lehetsz: - képes vagy magasra állítani a mércét - hatékony szervező vagy - tudsz távlatokban gondolkodni - értesz a grafikához és tipográfiához - szorgalmas és gyors vagy - kész vagy arra, hogy részt vállalj a dicsőségből, de vállald a felelősséget a kudarcért - nehezen jössz ki a sodrodból Amennyiben magadra ismertél, és úgy érzed, hogy elcsábítana az újdonság varázsa, akkor küldd el fényképes szakmai önéletrajzod és motivációs leveled a lenti e-mail címre, a tárgyban tüntesd fel, hogy „grafikus, designer” és jelezd a betanulási időre szóló nettó kezdő- és a 1,5 év múlva várható bérigényedet.