Diákmunka. kukoricacímerezés

Diákmunka. kukoricacímerezés

 Ha csalódtál a diákszövetkezetekben, a munkaközvetítőkben, ha nem kaptad meg a pénzt időben, vagy ha megkaptad, de kevesebbet, mint amit reméltél, akkor jelentkezz közvetlenül a munkaadónál.
Keresünk munkaszerződéssel 16 év feletti diákokat mezőgazdasági munkára, kukoricacímerezésre, napi nyolc órában osztott munkaidőben. Délelőtt és délután is dolgozunk. A nagy melegben alszunk a hűvös szobákban vagy a sátrakban. Korán kelünk és hűvösben dolgozunk, ebéd után szieszta és alkonyatkor folytatjuk.
Amit nyújtani tudunk. Utazás térítése az egész ország területéről, 7 500Ft ig. Háromszori étkezés, szállás téglaépületben és sátrakban. Kulturált fedett és szabadtéri vizesblokkok. Differenciált fizetés. Átlag 4000,-Ft/ 8 óra. Egyes munkafázisoknál (főcímerezés) célprémium. Fárasztó, néha koszos, sáros a munka. Időnként megázunk, vizesek leszünk. Mosási lehetőség van. Orvosi és egészségügyi ellátás. A tábor területén folyamatos elsősegély.
Szállásunk egy működő katonai tábor területén van. Szabadidőben, felügyelet mellett, lehet használni kipróbálni a tábor eszközeit. 20 darab aersoft fegyver, védőfelszereléssel.
Szombat esténként éjjeli strandolás. Hetente 1-2 pihenőnap. Ha esik az eső akkor az a nap pihenőnapnak számít. Így hétvégén is dolgozunk. Vannak rendkívüli események, amikor menni kell és menteni kell a táblát. Olyankor tovább is dolgozhatunk, de az ki lesz fizetve. Szabadnapon mindenki 1 -2 órát köteles karitatív munkát végezni ezzel hozzájárul az aznapi program és az étkezés költségéhez.
Nemzetközi tábor fog lenni. Erdélyi diákok is jönnek.
Szabadidőben, amit tudunk biztosítani. Aktív pihenés, mosási lehetőség, sportolás. Erőnléti és labdás gyakorlatok. Röplabda és lábtengó. Tábor szépe választás. Bográcspartival egybekötött zenés záró rendezvény a tábor végén.
Elvárásunk. Dolgozni tudó és szerető figyelmes diákokat várunk. Aki magaviseleti problémák miatt idő előtt haza megy, vagy mi küldjük el, az nem kapja meg az utazás térítését. Ha a munkája minőségével is adódnak problémák, akkor a fizetése is csökkenthető.
Található a területen egy olcsó kocsma ahol lehet zenét hallgatni. Szeszes ital nincs.
Korlátozott számban várjuk a jelentkezőket.

Nem állítom, hogy ez az ideális munka, de ígérem, hogy emlékezetes fog maradni. Rajtad is múlik, hogy jól érezzük magunkat. Tedd próbára magadat.