Nem jutottál be az egyetemre? Nincs minden veszve!

Nem jutottál be az egyetemre? Nincs minden veszve! Dinamikusan fejlődő cég,keres fiatalos csapatába ambíciózus, ügyes kezű fiatalembereket, műszaki területre. Versenyképes jövedelem már a betanulás ideje alatt, kitartó szorgalmas munkával nettó 200000 Ft-os jövedelem hamar elérhető.
Ha ismered a manapság futó okostelefonokat és nem csak használni tudod őket, van egy jó hírünk számodra! Újonnan nyíló budapesti gyors szervizbe keresünk szerviz technikusokat, betanított szerelési munkákra.
Nálunk fontos a precizitás és a jó kézügyesség, hiszen ragasztásos és forrasztásos technikákat is el kell sajátítanod, ezeknek pedig elengedhetetlen feltétele, hogy legyen némi műszaki érzéked. Ha még soha nem szedtél szét semmilyen okostelefont, akkor se csüggedj, hiszen a betanítást mi vállaljuk, ha látjuk Benned a kellő elszántságot. Cégünk javarészt egy órás szervizszolgáltatást nyújt ügyfeleinek, tehát lényeges szempont a precizitás mellett a lendületes munkavégzés is.

 Egy folyamatosan fejlődő szakmáról lévén szó, elengedhetetlen, hogy jó csapatjátékosként kerülj be közénk, hiszen az új ismereteidet leendő munkatársaiddal is meg kell osztanod! Emellett fontos azonban, hogy alkalmas legyél az önálló munkavégzésre, hogy idővel segítség nélkül is meg tudj oldani egy komolyabb javítási folyamatot.
A megfelelően elsajátított szaktudásért cserébe bejelentett, hosszú távú munkalehetőséget biztosítunk számodra már kezdőként is kiemelkedő bérezéssel, mindezt egy jó hangulatú, fiatalos és segítőkész csapatban, korszerű és modern környezetben. A munkavégzés helye a Westend bevásárlóközpont, ahol heti 5 napod kell dolgoznod, napi 10 órában, heti 2 szabadnap pedig választható, ez egyéni megbeszélés kérdése heti lebontásban.
Jelentkezésedet magyar nyelvű, fényképes önéletrajz formájában várjuk, Szerviz technikus szeretnék lenni jeligével ás fizetési igény megjelöléssel az allas@lcdfix.hu e-mail címre.